Ecologische voetafdruk

Hier vind je het milieujaarverslag van de groep, alles rond ISO 14001, de SDG’s etc.

Certificatie ISO 14001

Deze groep wil actief haar steentje tot het milieu bijdragen en daarvoor willen we onze ecologische voetafdruk controleren, beheren en verbeteren.  We gaan daarin zeer ver en zoeken binnen onze groep naar nieuwe diensten en business modellen om de milieuproblematiek actief en bewust aan te pakken.  Om ervoor te zorgen dat we zowel intern als extern gedisciplineerd de focus blijven behouden, wordt ons management proces ondersteund door 4 aanvullende kwaliteitssystemen: ISO 14001 - inzake processen, klik hiernaast om het certificaat te bekijken.

Milieuverklaring EMAS

EMAS (inzake milieuprestaties), klik hiernaast om het milieujaarverslag van de groep op te roepen.

Recent werd ook dit filmpje gepubliceerd over wat dit zorgsysteem juist is en waarom het als leidraad gebruikt wordt bij haar diensten in de circulaire economie.

Engagement VCDO

Voor het VCDO - inzake MVO doelstellingen. heeft deze groep zich via het Voka geëngageerd om de SDG-doelstellingen (de Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties actief te ondersteunen via een aantal bedrijfseigen inspanningen. Klik hiernaast om het engagement erop na te lezen.