Asset Management

De dienstverlening op het vlak van opslag, overslag, distributie en beheer van kantoormeubilair is één van de paradepaardjes van TRANSMOOVE en wordt Asset Management genoemd. De doelstelling is de herinzetbaarheid van het bestaand meubilair te vergroten door een duidelijke visibiliteit, een vlotte communicatie, een transparante facturatie en een betrouwbare dienstverlening.

Elk meubelstuk wordt via een uniek inventarissysteem on-line zichtbaar. Via onze applicatie ‘V-MOVE’, kan je je inventaris consulteren, bestellingen plaatsen, reservaties uitvoeren, ophalingen regelen en wordt zo het volledige logistieke proces (ophaling, take in, inventarisatie, rapportering, levering, … ) georganiseerd.

Zowel u als klant, als TRANSMOOVE werken op dezelfde database en beschikken steeds over éénzelfde (on-line) informatie.

De diensten rond Asset Management zijn:

  • Overzicht van technische meubelinfo aan de hand van fotocatalogus
  • Bar-code inventarisatie
  • Levering en ophaling op klantenlocatie
  • Consultatie via Internet-MOVE
  • Schoonmaak, onderhoud en herstellingen van het meubilair
  • De ontzorging van de activiteiten rond bekabeling, inventarisatie, herstellingen en schoonmaak bij installatie van het meubilair
  • Opslag aan de hand van speciaal ontworpen rekken

Meer en meer bedrijven maken gebruik van deze nieuwe dienst. TRANSMOOVE heeft immers tal van opslag en stapelmanieren ontwikkeld (10 meter in de hoogte), waardoor het aantal vierkante meters op de grond (lees: de huurprijs) zo laag mogelijk blijft.

TRANSMOOVE bedient haar klanten volgens de voorwaarden van de Belgische Kamer voor Verhuizers. Wie beroep doet op de opslagdiensten gaat akkoord met deze algemene voorwaarden. De verzekeringspolis die gehanteerd wordt, is deze.

mailons.png

+32 (0)2 705 35 35